ConFuse 2004

ConFuse 2004: Ett bud för att bli Swecon 2004!

Datum: 18-20 juni 2004

Plats: Ryds Herrgård, Linköping

Precis som förut kommer ConFuse att vara en kongress med betoning på litteratur, men kommer att hitta på lite annat att smyga in i programmet också. Vi satsar på att göra ett gediget program och siktar på ett hundratal deltagare. Om valet står mellan en intressant och trevlig kongress och en kongress som drar mycket folk så kommer vi att göra en intressant och trevlig kongress. Därmed inte sagt att det inte kan bli en kongress som drar mycket folk.

Kontaktperson och programansvarig för kongressen är Tommy Persson. Ansvarig för lokal och sådant är Magnus Redin. Övriga personer som kommer att delta i arbetet med kongressen är Hans Persson, Britt-Louise Viklund, Jonas Wissting, Jukka Nylund, Torbjörn Axelsson, med flera.

Uppdaterad information kommer att finnas på vår webbsida http://www.lysator.liu.se/confuse/ och kan även fås via elektronisk post (confuse@lysator.liu.se). Det går också bra att skicka vanlig post till ConFuse 2004 c/o Tommy Persson, Rydsvägen 180A, SE-584 32 Linköping, Sverige.